Javi Gracia, donant instruccions des de la banqueta (EFE)
Futbol

L'Espanyol sondeja el tècnic del Màlaga, Javi Gracia, per fer-se càrrec de l'equip

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'entrenador navarrès, que ha consolidat el Màlaga a la meitat superior de la classificació, és una opció per ocupar la banqueta blanc-i-blava

Actualitzat

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'Espanyol ja hauria sondejat l'actual tècnic del Màlaga, Javi Gracia com a substitut del romanès Constantin Galca.

El propietari de l'equip, Chen Yansheng, vol construir un equip amb aspiracions de cara a la pròxima temporada. Al marge dels molts canvis que hi pot haver en el planter, també n'hi pot haver a la banqueta: ni tan sols amb la permanència assegurada, ningú al club va confirmar la continuïtat de Constantin Galca.

Gracia és un dels tècnics amb més bona premsa a la Lliga BBVA. L'exjugador de Lleida, Reial Societat i Vila-real, té una experiència dilatada a les banquetes als seus 46 anys.

A Primera Divisió ha dirigit l'Almeria, l'Osasuna i el Màlaga i, tot i que no va poder evitar el descens dels navarresos, la seva gestió a l'equip andalús els dos últims anys l'ha consolidat a la zona tranquil·la de la classificació. El passat mes de març, Gracia va renovar amb el Màlaga fins al 2019.    

Un altre tècnic que sona com a futurible de l'Espanyol, Paco Jémez, ha declarat aquest dimecres la seva predisposició a continuar entrenant el Rayo Vallecano encara que l'equip baixi a Segona

   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut