Pablo Piatti celebra el gol que donava la victòria l'Espanyol davant del Borussia Dortmund
Espanyol

L'Espanyol s'imposa al Borussia Dortmund en el tercer partit de la pretemporada (0-1)

Pablo Piatti, que ha entrat a la segona part, ha fet el gol que ha donat la victòria als blanc-i-blaus

Tercer partit de pretemporada de l'Espanyol i, aquesta vegada, davant d'un rival de Champions League, el Borussia Dortmund. Els blanc-i-blaus han aguantat el pols als alemanys i han acabat superant l'examen davant del rival de més entitat contra el que han jugat des que han tornat de les vacances gràcies a un gol de murri de Pablo Piatti (0-1).

Els de Peter Bosz han sortit molt intensos i, ja en els primers minuts, s'han plantat davant de Pau López però, just abans de culminar, l'àrbitre ha xiulat fora de joc.

El costat esquerre de l'eix defensiu perico, protegit per Javi López, s'ha convertit en una de les vies d'atac del Borussia Dortmund que ha insistit en voler resoldre el partit per la via ràpida. Schürrle i Aubameyang no han parat de buscar la porteria dels de Quique Sánchez Flores.

Però els blanc-i-blaus s'han mantingut ferms davant de la pressió del Dortmund i també han tingut les seves ocasions per amenaçar la porteria alemanya. Baptistao ha protagonitzat la primera jugada d'atac dels blanc-i-blaus amb una gran carrera al contracop, però la pressió de la defensa alemanya ha forçat que el xut del brasiler acabés sortint desviat. Poc abans del descans, ha estat el torn de Sergio García que ha encadenat dues ocasions de gol però primer li ha faltat encert davant de Bürki i després ha caigut en fora de joc

L'ocasió més clara en el primer temps, però, ha estat pel Borussia Dortmund: Aubameyang ha fet un xut ras i creuat ha enviat la pilota fora quan part dels aficionats alemanys desplaçat a l'Stadion Schützenwiese, a la població suïssa de Winterthur, ja cantaven el gol.

No havia passat ni un minut de la segona part quan Sergio García ha estat a punt de marcar després de plantar-se a l'àrea petita, retallar un defensor i xutar a boca de canó però Bürki ha refusat amb unes mans providencials. Però el milor no ha arribat fins a les acaballes del partit i és que Pablo Piatti, que havia entrat en el segon temps, només trepitjar la gespa, ha pescat una pilota llarga i ha superat de vaselina el porter dels alemanys. Més enllà del gol, l'argentí ha demostrat que està del tot recuperat de la lesió al genoll que s'havia fet en els inicis de la pretemporada.