Espanyol

L'Espanyol s'imposa a l'Olot en un partit plàcid però poc brillant (1-3)

L'Espanyol ha guanyat l'Olot de Tercera Divisió en un partit en què Mauricio Pochettino ha alineat dos onzes totalment diferents i en què el joc no ha estat gaire brillant (1-3). Álvaro Vázquez ha estat titular i ha anotat un gol, el segon. El primer se l'ha fet l'Olot en pròpia porta. A la segona meitat, Pochettino ha tret més jugadors amb pes, com Verdú i Sergio García, que ha tancat el marcador amb el millor gol del matx. L'Espanyol encara està tendre i necessita més feina per arribar a un nivell idoni per començar la lliga.

Actualitzat
L'Espanyol ha guanyat l'Olot en un partit on Mauricio Pochettino ha alineat dos onzes totalment diferents i en què el joc no ha estat gaire brillant (1-3). Álvaro Vázquez ha estat titular i ha anotat un gol, el segon. El primer se l'ha fet l'Olot en pròpia porta. A la segona meitat, Pochettino ha tret més jugadors amb pes com Verdú i Sergio García, que ha tancat el marcador amb el millor gol del matx. L'Espanyol encara està tendre i necessita més treball per arribar a un nivell idoni de primera divisió.

Mauricio Pochettino 
ha alineat un onze on hi havia tres homes que apunten a titulars (Colotto, Baena i Cristian Gómez) i 6 que en teoria haurien de ser suplents (Edgar, Galán, Forlín, Wakaso, Rui Fonte, Albín i Dani Nieto). L'altre era Álvaro, a qui tothom veu més fora que dins del club per la seva denúncia davant l'AFE.

Control però poca arribada

L'Espanyol ha controlat la situació en tot moment però el seu futbol de toc era lent i un pèl espès, lògic tenint en compte les alçades de la pretemporada en què es troba l'equip. Wakaso ha fet de lateral esquerre i Dani Nieto ha acompanyat en atac a Álvaro. Als 21 minuts, l'Espanyol ha servit un còrner que el local Cristino ha engaltat cap a la seva porteria. Era el 0-1.

Álvaro ha buscat els espais i la primera gran ocasió per a ell ha estat un lliure directe que ha fregat la creueta. I als 38, en una acció de possible fora de joc Dani Nieto li ha donat en safata el 0-2 al davanter badaloní. L'Olot ha avançat línies i en una acció aillada Marc Francolí ha rematat de cap una centrada des de la dreta que Galán no ha encertat a rebutjar. 

Més titulars a la segona part

A la segona meitat, Pochettino ha tret un equip completament nou amb més flaire d'equip base: Cristian Álvarez, Javi Lopez, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Víctor Sánchez, Tejera, Cristian Alfonso, Verdú; Thievy i Sergio García.

El joc no ha millorat gaire. A l'Espanyol li calen més minuts per aprofundir en el seu rodatge. Tejera i Cristian Alfonso han estat actius però sense encert i Verdú no ha mostrat el seu talent com és habitual. El partit era d'allò més ensopit fins que Sergio Garcia ha marcat l'1-3, un golàs des de la frontal i a la mitja volta. Ha estat el millor en atac que han ofert els blanc-i-blaus. El proper test serà contra el Peralada dijous de la setmana vinent.

 

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut