Espanyol

L'Espanyol s'imposa a l'Almere City en el segon partit de la pretemporada a Holanda (1-2)

Leo Baptistao, en el minut 7, i Hernán Pérez, en el 66, han fet els gols del primer triomf blanc-i-blau de la pretemporada davant d'un equip de la segona divisió holandesa

L'Espanyol ha sumat la primera victòria de la pretemporada a terres holandeses. Després de debutar amb un empat a un contra l'Utrecht, el conjunt blanc-i-blau s'ha imposat a l'Almere City per 1 a 2 amb gols de Leo Baptistao i Hernán Pérez.

Quique Sánchez Flores ha presentat un onze titular amb tres dels nous fitxatges per afrontar el duel davant un modest equip de la segona divisió holandesa. Al minut 7 de la primera part, un dels reforços, el davanter brasiler Leo Baptistao, ha inaugurat el marcador. L'Espanyol ha començat dominant i el porter Kramer ha evitat el segon desviant un xut perillós de Jurado.

Amb el pas dels minuts el joc s'ha anat travant tot i que Baptistao ha tornat a avisar amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. L'Espanyol ha perdonat i en el minut 34, l'Almere ha fet l'empat un per mitjà d'Overtoom, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, el tècnic blanc-i-blau ha introduït fins a cinc canvis i precisament un dels homes que ha entrat de refresc, el paraguaià Hernán Pérez, ha tornat a avançar l'Espanyol en el marcador en el minut 66.

En l'últim quart d'hora, Paco Montañés, un futbolista que no entra en els plans de Quique per la temporada que ve, ha disposat de dues ocasions de per augmentar l'avantatge. Amb el primer triomf de la pretemporada al sarró, l'Espanyol seguirà a terres holandeses i aquest dissabte disputarà el tercer amistós contra l'Excelsior de Rotterdam.