Espanyol

L'Espanyol s'estrena a la Lliga davant d'un Sevilla que Quique Sánchez Flores titlla de "descomunal"

Quique Sánchez Flores ja ha donat a conèixer la llista de 19 convocats per enfrontar-se al Sevilla aquest dissabte a les 22.15 al Sánchez Pizjuán

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Espanyol debuta també aquest dissabte en la primera jornada de la Lliga contra el Sevilla (a les 22.15). Els blanc-i-blaus visiten el Sánchez Pizjuán, escenari que veurà l'estrena en competició oficial del nou projecte de míster Chen amb Quique Sánchez Flores al capdavant. Feia anys que l'Espanyol no iniciava la temporada amb un projecte que generés tanta il·lusió, a més de nou tècnic, nous fitxatges, set fins ara i de rendiment immediat, com han demostrat en la pretemporada, en què no han perdut cap partit.

El nou tècnic ja ha donat a conèixer la llista de 19 convocats que aquest dissabte al matí viatjarà cap a Sevilla per enfrontar-se al conjunt de Sampaoli. Una llista en què sorprenen les absències de Jurado, Víctor Álvarez, Álex Fernández, Demichelis i Arbilla: Roberto, Pau, Aaron, Javi López, Álvaro, Ó. Duarte, Rubén Duarte, Ciani, Pape Diop, V. Sánchez, Javi Fuego, Marc Roca, Salva Sevilla, Hernán Pérez, Piatti i Reyes,

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha advertit que l'estrena de la lliga de demà en el Sánchez Pizjuán "serà complicada" i "que ningú no esperi un Sevilla feble" després de la seva derrota en la Supercopa contra el Barcelona. El tècnic blanc-i-blau ha recordat que el rival "és un equip en construcció", encara que no per això abaixa la guàrdia. "Sampaoli és un entrenador d'autor, que posa molta intensitat i que insisteix en la pressió després de la pèrdua. Ràpidament sap posar el seu segell. Juguem davant un dels millors d'Espanya", ha assegurat.

El preparador ha destacat la motivació del grup davant aquesta temporada. "El vestidor aconsegueix emocionar-me, vol oblidar el que va passar la campanya passada. Té les idees molt clares, estan compromesos i segurs, amb desitjos de fer sentir a l'afició que tots estan treballant per a la mateixa causa", ha comentat.

El futur del porter Pau López, ja que el club català manté negociacions amb el Tottenham per a la seva possible sortida, ha estat qualificat per l'entrenador com una situació "complicada". "Esperarem a veure què passa, però no hi haurà distraccions", ha dit.

Els nous dorsals de la temporada

L'RCD Espanyol ha fet oficials els dorsals que lluiran els seus jugadors durant aquesta temporada. La relació de dorsals està pendent de si hi ha noves incorporacions fins a la data de tancament de fitxatges, el 31 d'agost. El porter Pau López, pendent de si marxa del club, encara mantè el número 25.

Aquests són tots els dorsals: 1. Roberto, 2. Demichelis, 3. R. Duarte, 4. Victor S., 5 .V. Álvarez, 6. O. Duarte, 7. Gerard, 8.  Salva S., 9. Reyes, 10. F. Caicedo, 11. Leo Baptistao, 12 (?), 13 (?), 14. Jurado, 15. Ciani, 16. Javi López, 17. Hernán Pérez, 18. Javi fuego, 19. P. Piatti, 20. P. Diop, 21. (?), 22. Álvaro, 23. Arbilla, 24. Álex Fernández, 25. Pau López, 26. Andrés Prieto, 27. Lluís, 28. Marc Roca, 29. Aaron.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut