L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat després de dos dies de festa per preparar ja el partit de dissabte contra el Sevilla (rcdespanyol.com)
L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat després de dos dies de festa per preparar ja el partit de dissabte contra el Sevilla (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena sense Víctor Sánchez, Javi López, Leo Baptistao ni Felipe Caicedo

L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda per preparar el partit de lliga contra el Sevilla sense els jugadors amb molèsties físiques, que han fet treball específic

Ramon AngladaActualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de dos dies de festa. L'equip blanc-i-blau ha començat a preparar el partit d'aquest proper cap de setmana contra el Sevilla, però ho ha fet sense alguns dels seus jugadors. Víctor Sánchez, Javi López, Leo Baptistao i Felipe Caicedo s'han exercitat al marge del grup a causa de diferents molèsties físiques.

El migcampista Víctor Sánchez arrossega una sobrecàrrega a la cama dreta i el davanter brasiler Baptistao i el lateral Javi López pateixen problemes al taló. A l'atacant li queden, tal i com va anunciar l'entrenador Quique Sánchez Flores, unes dues setmanes de baixa. Tots tres s'han entrenat al gimnàs. D'altra banda, l'equatorià Felipe Caicedo ha treballat apartat del grup a la gespa de Sant Adrià acompanyat d'un preparador físic del club.

Els jugadors del filial Carles Sòria, Yonathan Bedoya, Mickael Latour, Àlex López i Adrián Rivas s'han entrenat amb el primer equip, juntament amb els ja habituals Andreu, Marc Roca, Aaron Martín, Óscar Melendo i Marc Navarro.

 

Anar al contingut