Futbol

L'Espanyol s'entrena sense Caicedo i ja es concentra en la dificultat que els espera en l'inici de la Lliga

El davanter equatorià veu com el seu futur es torna a complicar, mentre que la resta de la plantilla ja es prepara per a cinc desplaçaments seguits contra equips de Champions i Europa Lliga

Actualitzat

Felipe Caicedo ha estat l'absència més destacada en l'entrenament de l'Espanyol d'aquest dissabte al matí. El davanter s'ha desplaçat fins a la ciutat esportiva, però s'ha quedat al gimnàs.

Després del seu traspàs frustrat al Girona, l'encaix de l'equatorià al vestidor blanc-i-blau es complica. Ja no va anar a Indonèsia per mirar d'arreglar la seva sortida de l'Espanyol, però l'alta fitxa de Caicedo complica la situació. Ara, les possibilitats del seu futur passen pel Lilla, del futbol francès, o el Lazio, de la Lliga italiana.

Pablo Piatti i Álvaro Vázquez s'han entrenat al marge de la resta del grup. Tots dos s'estan recuperant de diferents processos. L'extrem argentí Piatti va tenir un vessament articular al genoll dret abans de la gira per Indonèsia. Vázquez es va operar a mitjans de juny d'una lesió al menisc intern del genoll esquerre. Els serveis mèdics han informat que l'evolució dels dos jugadors és positiva. 

La plantilla veu un inici de Lliga complicat

Mentrestant, altres membres de la plantilla han començat a donar les primeres impressions sobre el sorteig de la Lliga 2017-18 que es va fer divendres. La majoria dels jugadors ha volgut ser prudent, però tots coincideixen a destacar que el calendari els porta un inici de temporada difícil.

Per començar, hauran de debutar, com ara fa un any, contra el Sevilla, al Sánchez Pizjuán. Aquell partit no va ser gens normal, tal com recorda Javi López: "Vam fer un bon partit, amb molta intensitat en atac. Va ser un resultat molt estrany (6-4) i que no va reflectir el que havia passat al terreny de joc".

Sobre el nou campionat, el capità pensa que "l'inici sembla, en principi, molt intens. Els cinc primers desplaçaments seran contra equips que juguen la Champions i l'Europa Lliga, però nosaltres sortirem amb la idea de demostrar, com vam fer l'any passat, que tindrem les nostres opcions. No em fixo tant en rivals com Barcelona i Madrid, que arriben gairebé seguits al principi, tot i que és veritat que aquest any el derbi arribarà molt aviat".

Per David López, "la Lliga és una cursa de fons, molt llarga, molt complicada i cal assumir-la pas a pas. El millor és intentar arribar a l'inici del campionat molt concentrats i amb la confiança de mantenir la línia ascendent amb la qual vam acabar l'any passat".

Javi Fuego es fixa especialment en els primers partits i reconeix que "els primers desplaçaments ens serviran per calibrar el nivell amb què arriba l'equip al mes d'octubre. Nosaltres mantenim la idea de no mirar el calendari a llarg termini, sinó de centrar-nos en el rival immediat, tot i que sí que sembla molt obvi que l'inici serà molt exigent".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut