Espanyol

L'Espanyol s'entrena per preparar el pròxim duel davant del Rayo amb Colotto i Baena al marge del grup

L'Espanyol s'ha entrenat aquest matí després de l'empat a zero contra el Valladolid. L'equip espanyolista jugarà el pròxim partit dissabte, a Vallecas, contra el Rayo, a les 4 de la tarda. L'enfrontament davant del Valladolid va suposar que l'equip blanc-i-blau no pogués continuar amb la ratxa de cinc triomfs consecutius a Cornellà-el Prat. L'argentí Diego Colotto ja es troba completament recuperat del cop que es va donar al cap amb el seu company Javi López. Raúl Baena està millor de la lumbàlgia i ha començat el treball de camp. Aquesta setmana s'anirà integrant en la dinàmica del grup. També s'ha entrenat al marge Kiko Casilla.

Actualitzat
L'Espanyol s'ha entrenat aquest matí després de l'empat a zero contra el Valladolid. L'equip espanyolista jugarà el pròxim partit dissabte, a Vallecas, contra el Rayo, a les 4 de la tarda. L'enfrontament davant del Valladolid va suposar que l'equip blanc-i-blau no pogués continuar amb la ratxa de cinc triomfs consecutius a Cornellà-el Prat. L'argentí Diego Colotto ja es troba completament recuperat del cop que es va donar al cap amb el seu company Javi López. Colotto va haver d'anar a l'hospital, on li van fer proves per descartar que tingués alguna afectació, però al vespre ja va anar cap a casa.

Raúl Baena
està millor de la lumbàlgia i ha començat el treball de camp. Aquesta setmana s'anirà integrant en la dinàmica del grup. També s'ha entrenat al marge Kiko Casilla.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut