Rubi conversa amb els seus jugadors abans de l'entrenament d'aquest dimarts (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena per començar a preparar la visita a Mendizorrotza

Després d'una jornada de descans, els jugadors blanc-i-blaus han completat la primera sessió de la setmana pensant ja en el proper partit de Lliga contra l'Alabès

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dimarts a la tarda als entrenaments per començar a preparar el partit de diumenge contra l'Alabès a Mendizorrotza. Després d'una jornada de descans, els jugadors blanc-i-blaus han completat la primera sessió de la setmana pensant ja en el pròxim partit de Lliga.

Per aquest dimecres està prevista una nova sessió d'entrenaments que tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a partir de les 10 del matí, a porta oberta.

Óscar Duarte, convocat amb Costa Rica

Óscar Duarte ha estat convocat pel seleccionador de Costa Rica, Ronald González, per participar en el doble compromís amistós que la selecció centreamericana disputarà en una minigira per Àsia. Els "ticos" s'enfrontaran el dia 7 de setembre a Corea del Sud i l'11, al Japó.

Duarte, un habitual amb la seva selecció, forma part de la llista de 23 futbolistes escollits pel tècnic costa-riqueny per a aquest compromís internacional que provoca la primera aturada de la Lliga pels compromisos oficials dels equips nacionals.

Anar al contingut