Gerard Moreno i Esteban Granero durant la sessió d'entrenament de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena mentre continua treballant en l'operació sortida

Jordi Lardín ha assegurat que són 22 jugadors els que viatjaran a Indonèsia per disputar la pretemporada

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha dirigit una altra sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Mario Hermoso, el darrer reforç perico, s'ha tornat a trobar amb els seus companys d'equip nous i se l'ha vist molt integrat en el grup. Hernán Pérez, que va ser operat d'un problema lleu al maig, també s'ha sumat al treball de grup. A l'extrem li van retirar del genoll esquerre una grapa d'una operació de fa 10 anys.

Més enllà del treball de pretemporada a la gespa, l'activitat als despatxos del club blanc-i-blau continua centrada en la sortida de jugadors, ja sigui per qüestions econòmiques, com Felipe Caicedo o Pape Diop, o bé per raons esportives, fet que posa sobre la taula que calgui decidir el futur dels cedits que acaben de tornar: Joan Jordán, Paco Montañés, Rober Correa i el lesionat de llarga durada Jairo Morillas.

En tot cas, si l'Espanyol vol fer algun fitxatge més, haurà de fer lloc al vestidor, i és que ja ha arribat al màxim de jugadors que permet inscriure la Lliga, i alguns d'ells no entren als plans de Quique Sánchez Flores.

Durant la presentació de Mario Hermoso, el director esportiu del club, Jordi Lardín, ha deixat molt clar que hi haurà sortida imminent de jugadors: "Tenim clar que hi ha jugadors que estan a punt de sortir. La llista per viatjar a Indonèsia és de només 22".

D'aquesta manera, l'Espanyol es podria plantejar alguna incorporació més, Lardín té clar què li fa falta: "La prioritat és un central o bé dos, a més d'un pivot defesnsiu".

A l'hora de parlar de noms, el director esportiu blanc-i-blau ha destacat els que ja fa dies que sonen: Sobre Diego Reyes, ha dit que l'Espanyol està "lluitarà" per aconseguir-ne el traspàs, tot i que considera que té "controlats jugadors que poden reforça l'eix defensiu".

En el cas de Dídac Vilà, cap novetat, el jugador segueix en la pugna burocràtica amb l'AEK per aclarir si està lliure per poder tornar a la disciplina blanc-i-blava.

 

Anar al contingut