Espanyol

L'Espanyol s'entrena amb la novetat de Javi López i Albín, que s'han exercitat amb el grup

L'Espanyol ha pogut comptar en l'entrenament conjunt de dimecres al matí, el segon des de la tornada a la feina, amb Javi López i Juan Albín, dos lesionats que ja alternen el treball individualitzat amb l'exercici amb el grup. De la mateixa manera que Pandiani, que va tornar amb els seus companys dimarts, Albín i López han donat un pas més en la seva recuperació, i és possible que puguin arribar al partit de Copa davant el Còrdova, el primer compromís de l'any 2012. Tant Javi López, lesionat al lligament del turmell dret, com Albín, afectat al recte anterior dret, a més de Pandiani, són baixa des del novembre.

Actualitzat
Dijous, doble sessió, autògrafs i visita solidària

Dijous, l'equip de Mauricio Pochettino insensificarà el treball i s'entrenarà en doble sessió, al matí i a la tarda. Després del primer entrenament, el club ha organitzat una signatura d'autògrafs dels jugadors als socis més joves i després es farà la tradicional visita als hospitals per part de futbolistes i directius periquitos.

No parlen del Barça

De la mateixa manera que dimarts va dir Dídac Vilà, dimecres ha estat Juan Forlín qui ha volgut deixar clar que el grup no pensa encara en el derbi davant el Barça del dia 8 i que està totalment centrat en el matx de Copa contra el Còrdova.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut