Espanyol

L'Espanyol s'entrena a Las Palmas per preparar l'assalt a l'Estadi de Gran Canària

Quique Sánchez Flores s'ha emportat 19 jugadors per assaltar l'Estadi Gran Canària, amb les novetats de Piatti i Baptistao

Actualitzat

Quart per la cua a la classificació i amb un partit per jugar contra un dels equips que està disputant una de les millors arrencades de Lliga. Així arriba l'Espanyol a Gran Canària per disputar el complicat enfrontament contra la UD Las Palmas. Tot i així, Quique Sánchez Flores ja va deixar molt clar ahir en roda de premsa que el resultat d'aquest divendres (a les 20.45), ja sigui victòria, empat o derrota, no ha d'influir en el projecte, i és que la seva idea d'equip passa per un treball a llarg termini del qual tot just han plantejat els fonaments.

En tot cas, els blanc-i-blaus sortiran a la gespa a donar-ho tot per emportar-se els tres punts cap a casa i per això comptarà amb el retorn de dos dels seus homes més incisius en atac, Leo Baptistao i Pablo Piatti, ja recuperats de les respectives lesions. En el capítol de baixes, però, perd un dels seus golejadors, Felipe Caicedo, que en té per unes tres setmanes. Óscar Duarte tampoc arriba a temps per entrar a la convocatòria.

Hernán Pérez i Martín Demichelis, que estan tornant dels compromisos internacionals amb les seves seleccions, s'han incorporat a l'expedició blanc-i-blava directament a la illa de Gran Canària i aquest vespre s'han entrenat amb els seus companys a les instal·lacions de Barranco Seco.

Les estadístiques no afavoreixen gaire els pericos: en 31 enfrontaments amb els canaris, tan sols han aconseguit 5 victòries -la darrera, el març del 1988-, 7 empats i 19 derrotes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut