Espanyol

L'Espanyol s'enfronta amb la Reial Societat amb la necessitat de sumar tres punts vitals

Els de Constantin Galca afronten un partit d'aquells que habitualment es consideren una final. S'enfronten amb la Reial Societat amb la necessitat imperiosa de guanyar, ja que el descens és a tocar, a només un punt.

Actualitzat

L'equip es va concentrar el diumenge al vespre. Constantin Galca recupera diversos efectius, però no podrà comptar amb el seu home més determinant: l'equatorià Felipe Caicedo. El partit contra la Reial Societat pren una importància vital per a l'Espanyol. Sobretot perquè la resta dels resultats l'han situat a un punt del descens. I també perquè l'equip amb Galca no funciona. Amb el romanès a la banqueta s'han sumat 5 punts de 21 de possibles i s'han encès les primeres alarmes. La directiva ha parlat amb el tècnic, que diu que no ha rebut cap ultimàtum.

Per acabar-ho d'adobar, Felipe Caicedo, màxim golejador de l'equip, no s'ha recuperat de la seva lesió muscular i queda fora de la llista, igual que un altre titular habitual, Víctor Sánchez. La bona notícia per a l'entrenador romanès és que recupera homes importants en atac com Marco Asensio, Burgui i Gerard Moreno. A ells i a la resta els demana això: "Ens hem d'aïllar d'això i pensar a guanyar el partit. Hem de guanyar, i jugant bé, esperant que l'afició ens faci costat."

La Reial Societat d'Eusebio Sacristán arriba a Cornellà-el Prat amb només dos punts més que els blanc-i-blaus. La permanència també és el seu objectiu aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut