Els jugadors de l'Espanyol i Rubi, en una de les sessions d'entrenament de l'estada a la Vall de'n Bas (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol s'enfronta a l'Olot en el primer partit amistós de l'era Rubi

Serà la primera oportunitat per descobrir el nou estil que Rubi vol transmetre en els seus homes i per veure el primer partit del nou home-gol, Borja Iglesias

Actualitzat

Aquest dijous a la tarda (a les 19.25, en directe per Esport3), l'Espanyol jugarà el primer partit amistós de pretemporada contra l'Olot, de la Segona Divisió B i que servirà com a colofó per posar punt final als deu dies de l'estada que han fet els blanc-i-blaus a la Vall d'en Bas.

El duel entre l'Olot i l'Espanyol serà la primera ocasió en què es podrà veure l'estil que Rubi vol donar al seu equip. Ja fa dies que diversos jugadors es desfan en elogis cap al nou entrenador, per la il·lusió que els transmet amb l'etapa que comença i per l'estil de joc que vol el tècnic català, un futbol ambiciós, valent i atrevit, en què la possessió de la pilota és la clau i que té com a lema en la seva filosofia les paraules del mateix Rubi: "És millor guanyar per 3-2 que per 1-0".

Aquest nou estil requereix, a banda d'un gran treball d'equip i total entrega, pólvora al davant, i en aquest nou projecte té un nom destacat: Borja Iglesias, amb el permís de Leo Baptistao i de Sergio García. El davanter gallec, golejador destacat de Segona la passada temporada amb el Saragossa, aterra al conjunt perico amb la difícil tasca d'omplir el buit que ha deixat Gerard Moreno amb la seva marxa al Vila-real. Defugint les comparacions des del dia de la seva presentació, Iglesias vol demostrar el seu talent propi. El duel d'aquesta tarda és la primera oportunitat per exhibir el seu talent i fer un primer pas per treure's la pressió d'haver heretat el dorsal 7.

Altres noms destacats, els retornats de les respectives sessions, com ara el porter Roberto Jiménez, Álvaro Vázquez o bé Hernán Pérez, jugadors que no van acabar d'encaixar en els plans de Quique Sánchez Flores, però que veuen en l'arribada de Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', una nova oportunitat per fer-se un lloc en el seductor nou projecte del conjunt blanc-i-blau.

Per últim, els joves del filial, que truquen a la porta del primer equip amb tota la il·lusió de consolidar-se en el vestidor perico a llarg termini. El porter Edu Frías i el defensa Lluís López, que s'han exercitat aquests dies a la Garrotxa a les ordres de Rubi, confien disposar de minuts en els amistosos d'aquesta pretemporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut