L'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, i el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, han escenificat l'acord de col·laboració entre les dues insituticions (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol seguirà participant en accions socials a Sant Adrià de Besòs

El club blanc-i-blau seguirà sent protagonista en les accions solidàries i socials encapçalades pel consistori

Actualitzat

El futur de l'Espanyol seguirà tenint una de les seves arrels clavades a Sant Adrià de Besòs i és que el club blanc-i-blau i el consistori han ampliat el conveni de col·laboració que els unia. El conseller delegat, Ramon Robert, i l'Alcalde, Joan Callau, han escenificat l'acord amb una encaixada de mans a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Ja fa 15 anys que l'Espanyol treballa per fomentar l'esport entre els nens de Sant Adrià i ha protagonitzat i participat en diversos projectes socials i solidaris per als sectors més desafavorits del municipi. Sense anar més lluny, l'any passat el club perico va comprar material lúdico-formatiu per als joves del barri de la Mina.

De cara a aquesta temporada, 4 places de l'Escola RCDE seran per a nens i nenes de famílies sense recursos que resideixin a Sant Adrià. Una altra de les accions previstes serà la participació de l'entitat blanc-i-blava, colze a colze amb l'Ajuntament, en la creació d'un espai dedicat als horts urbans al barri de la Mina.

 

 

Anar al contingut