Espanyol

L'Espanyol segueix sense Piatti, Hernán Pérez ni Baptistao en la preparació per al derbi

Els blanc-i-blaus encaren la setmana prèvia al partit amb tres absències significatives de jugadors habituals en l'onze inicial

Marc BéjarActualitzat

Quique Sánchez Flores segueix sense rebre bones notícies respecte a tres dels seus puntals en l'onze inicial. El tècnic blanc-i-blau ha encapçalat aquest dimecres l'entrenament de l'Espanyol amb les absències de Piatti, Hernán Pérez i Leo Baptistao, que són dubtes de cara al derbi d'aquest diumenge al Camp Nou.

Pablo Piatti ha tornat a trepitjar la gespa, tot i que continua sense fer net dels seus problemes musculars. L'argentí s'ha exercitat al marge del grup, realitzant treball específic, tot i que se l'ha vist a bon ritme i fent progressos respecte als últims dies. També ha aparegut al camp de la Ciutat Esportiva Dani Jarque Leo Baptistao, que continua recuperant-se dels seus problemes a la planta del peu. Per la seva banda, Hernán Pérez s'ha quedat al gimnàs, i la seva participació contra el Barça segueix sent dubtosa.

Mentre l'Espanyol continua preparant el derbi amb normalitat, tot i les baixes, el Barça, que va disputar aquest dimarts un amistós a Qatar contra l'Al-Ahli, no tornarà als entrenaments fins divendres, dos dies abans del compromís de Lliga contra el rival ciutadà.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut