Espanyol

L'Espanyol segueix negat de cara al gol i només ha marcat en un dels nou partits com a visitant

L'Espanyol va sumar al Reyno de Navarra el vuitè partit a domicili sense marcar aquesta temporada. Els blanc-i-blaus només han estat capaços de veure porteria fora de casa a la tercera jornada de Lliga, quan es van imposar a Riazor per 2-3 amb gols de Forlín, Verdú i Callejón. A més, s'ha de remarcar que l'equip perico és el segon menys golejador de Primera amb 12 gols en 18 jornades. L'Espanyol tornarà aquest dilluns als entrenaments per preparar el proper partit contra el Mallorca, on seran baixa Pareja i Roncaglia per sanció.

Actualitzat
Ni el debut de Dani Osvaldo, que va tenir uns minuts en el segon temps al camp de l'Osasuna, va servir per trencar la negació perica davant el gol. Iván Alonso, Ben Sahar, Coro, Callejón i el recent fitxat davanter argentí van ser incapaços de marcar una vegada més lluny de l'estadi de Cornellà-el Prat. Dels jugadors ofensius només es van perdre el partit de Pamplona Luis García, per sanció, i Raúl Tamudo, per decisió tècnica.

L'Espanyol només ha sumat cinc punts com a visitant a la primera volta i ha aconseguit valuosos empats davant el Sevilla i el Vila-real, però els altres sis partits van acabar en derrota.

Lola no marxarà


Germán de la Cruz ha dit aquest diumenge a Catalunya Informació que Lola no deixarà l'Espanyol en aquest mercat d'hivern. Malgrat els rumors que apuntaven que el jugador serbi podria marxar a l'Sporting de Gijón, el conseller del club blanc-i-blau ha negat qualsevol moviment per, a més, afegir que no hi haurà més reforços per a Pochettino més enllà de l'arribada d'Osvaldo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut