Espanyol

L'Espanyol rep un dur correctiu d'un Sevilla (6-4) refet de les penes de les Supercopes

L'Espanyol de Quique Sánchez Flores s'ha estrenat a la Lliga amb un dur correctiu al Sánchez Pizjuán. Els periquitos, tot i avançar-se a través de Piatti, no han pogut endur-se els tres punts de Sevilla.

El primer onze de Quique Sánchez Flores a la Lliga l'han format Roberto a la porteria, Javi López, Álvaro, Óscar Duarte i Rubén Duarte a la defensa; Víctor Sánchez i Diop al mig del camp, Hernán i Piatti a les bandes i Gerard i Baptistao al davant. Precisament, les cares noves dels blanc-i-blaus han estat els que han tingut protagonisme en els primers minuts. Pablo Piatti, als vuit minuts, ha marcat el primer gol i Roberto, amb tres aturades de mèrit ha evitat que s'avancés el Sevilla. Els de Sampaoli, però, l'han trobat pocs minuts més tard. Pablo Sarabia, amb una rematada de cap abombada al pal llarg, impossible per a Roberto ha empatat el partit. Vietto, també de cap i a la sortida d'un córner, ha remuntat el partit (2-1). Però el marcador no ha parat quiet. Abans de la mitja hora, Hernán Perez, en una jugada individual, ha castigat un error del Sevilla per tornar a igualar altre cop l'enfrontament. En una acció fortuïta entre el porter Roberto i un jugador rival dins de l'àrea dels blanc-i-blaus, Óscar Duarte ha acabat estès al terra i ha obligat el seu canvi per Ciani. El costariqueny ha patit una contusió a la cresta ilíaca dreta. Ja en els darrers minuts abans del descans, hi ha tornat a haver gols. Víctor Sánchez ha fet el tercer després d'una arribada de Baptistao, el refús del porter i un parell de jugades dins de l'àrea i Vietto, ja en el temps afegit, ha tornat a empatar (3-3).

L'inici de la segona ha començat amb un Sevilla més revolucionat en busca d'un altre gol que els donés certa tranquil·litat. El conjunt sevillista l'ha trobat a les botes del 'Mudo' Vázquez (4-3) i just després, una intervenció de Roberto ha evitat el que hauria pogut ser un gol de Ben Yedder que ha acabat arribant més tard (5-3). El cinquè del Sevilla ha provocat que Quique Sánchez Flores mogués la banqueta i fes debutar Reyes i Javi Fuego al Sánchez Pizjuán. L'afició andalusa ha dedicat una ovació al seu exjugador. Però la defensa blanc-i-blava, amb certs problemes, ha tornat a encaixar. Kiyotaque ha fet el sisè pels de Sampaoli i el mateix jugador ha estat protagonista en perdre intensitat en el marcatge a Gerard Moreno que ha retallat disstàncies (6-4). Baptistao, en una rematada a boca de canó, ha topat amb el porter Sergio Rico.