L'Espanyol rep un bon càstig al Villamarín, on ha donat oxigen al Betis (2-0)

L'Espanyol ha perdut al Benito Villamarín davant d'un Betis que feia 14 jornades que no guanyava (2-0). Els blanc-i-blaus, en un mal partit, han rebut un doblet de Rubén Castro i deixen els andalusos creient en el miracle de la salvació.

El dibuix tàctic de Javier Aguirre, amb tres centrals i dos laterals avançats, no ha funcionat. En una primera part molt ensopida, el primer avís dels andalusos ha estat una rematada de Salva Sevilla que ha anat a fora. La primera aproximació dels blanc-i-blaus ha estat a través d'un cop de cap d'Héctor Moreno, que ha sortit desviat a l'esquerra de la porteria d'Adán, l'exmadridista que debutava amb els bètics. Un altre ensurt dels locals ha arribat després d'una centrada de Juanfran que ha rematat a fora Rubén Castro. En l'acció més destacada d'atac de l'Espanyol en la primera part, el mal control de Córdoba ha permès el tall del català Jordi Figueras.

A la segona meitat, la imatge de l'Espanyol encara ha estat més pobra. L'equip s'ha quedat molt enrere i ha tingut molts problemes per aturar els atacs del Betis. A passada de l'exespanyolista Joan Verdú, Rubén Castro ha xutat a fora. El davanter canari, ex del Nàstic, però, ha acabat sent el gran protagonista del partit. En el minut 71, un xut de Lolo Reyes ha picat al pal i Rubén Castro, completament sol, ha aprofitat el refús per inaugurar el marcador. Tot i que l'equip d'Aguirre no rutllava, ha disposat d'una claríssima oportunitat a les botes de Stuani, que no ha pogut batre la porteria d'Adán. En els instants finals, el Betis ha sentenciat el partit. Un contraatac amb servei llarg de Verdú a Rubén Castro, ha culminat una acció personal amb un potent xut que ha significat el 2 a 0 definitiu. El partit ha acabat amb l'alegria desfermada al Benito Villamarín, on encara creuen en el miracle de la salvació.