Espanyol

L'Espanyol rep el Vila-real, un dels rivals directes en la lluita per les posicions europees

L'Espanyol rep a les nou del vespre a l'estadi de Cornellà-el Prat el Vila-real. Els blanc-i-blaus són cinquens, amb 37 punts, un lloc que dóna dret a jugar a l'Europa League la temporada que ve. Pel que fa al Vila-real, ocupa la tercera posició, amb cinc punts més, 42, un lloc que permet disputar la Champions la temporada que ve. David García i Galán tornen a la llista de convocats. Per a l'Espanyol, serà el primer partit sense els dos puntals a l'eix de la defensa, Dídac Vilà i Víctor Ruiz, que jugaran en el futbol italià.

Actualitzat
Mauricio Pochettino no està preocupat per les baixes que ha tingut l'equip aquesta setmana: Víctor Ruiz ha marxat al Nàpols i Dídac Vilà, al Milan. Precisament avui, David García pot recuperar la titularitat per la baixa del lateral català. García, que torna a la convocatòria, se sent titular i vol ajudar l'equip en una línia que ha quedat molt minvada. Qui ho té més difícil per jugar és Galán, que també és entre els convocats, però encara ha d'agafar la forma després d'una llarga lesió. Amat i Forlín formaran parella a l'eix de la defensa. Al davant, Pochettino podria tornar a apostar per Sergio García, o donar una nova oportunitat al jove del planter Álvaro. Baena no s'ha recuperat, i Duscher es mantindrà en les tasques defensives del mig del camp de l'Espanyol. El tècnic blanc-i-blau va voler reforçar l'ànim de l'afició blanc-i-blava, afirmant que, malgrat la pèrdua de Ruíz i Vilà, el més important és el grup. L'Espanyol pot encadenar el quart triomf consecutiu i acostar-se al Vila-real, que es troba cinc punts per sobre. A més es vol venjar d'un rival que el va golejar (4-0), a l'encontre de la primera volta.

El Vila-real recupera Nilmar

El "submarí groc" ja és a Barcelona amb el recuperat Nilmar, que ha estat fora dels terrenys de joc durant un mes per culpa d'una lesió al genoll. Nilmar podria reaparèixer jugant alguns minuts, i l'italià Rossi serà de nou el titular en la punta d'atac. Qui també ha recuperat l'equip de Garrido és el defensa Marchena. Dos reforços de luxe per consolidar la tercera plaça de la classificació. Ángel López, Marcos Senna i el porter Juan Carlos Sánchez són les baixes dels groguets.

Els enfrontaments històrics entre els dos equips són lleugerament favorables als blanc-i-blaus: quatre victòries locals per dues derrotes i sis empats, amb quinze gols a favor i deu en contra. A més, l'Espanyol, excepte en el duel contra el Barça, ha fet del seu estadi un autèntic fortí aquesta temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut