Espanyol

L'Espanyol rep el Poli Ejido, amb l'obligació de remuntar el 3-2 del partit d'anada

L'Espanyol té partit de Copa del Rei. Els blanc-i-blaus hauran de superar el 3-2 contra el Poli Ejido. Per a aquest compromís, que oferirà en directe TV3 a partir de les 8 del vespre, Mané no ha revelat encara quina serà la llista de convocats. Ho farà avui mateix després de la sessió d'entrenament prevista pel matí. El porter Cristian Álvarez substituirà Kameni sota els pals. Román, autor d'un dels gols de diumenge contra l'Almeria, també podria sortir en l'onze titular. Si el Barça i l'Espanyol passen l'eliminatòria es trobaran en els quarts de final.

Actualitzat
Cristian Álvarez ha afirmat que l'equip blanc-i-blau es pren molt seriosament aquest partit, i amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que reforci la moral del vestidor. "Esperem que m'arribi l'oportunitat; per això treballo. Òbviament no em va agradar gaire ser suplent en l'anada, però sóc un treballador i cal respectar la decisió de l'entrenador", ha declarat.

Molt en joc

L'equip viurà avui un nou examen. Els pocs aficionats que pujaran a Montjuïc no semblen disposats a tolerar més errors i encara menys vista la reacció del respectable després de la derrota davant l'Almeria. L'Espanyol es juga alguna cosa més que el pas als quarts de final.

El Polideportivo Ejido, que la temporada passada estava a Segona A i en aquesta va fort en el grup IV de Segona B amb la intenció de recuperar la categoria, ja va sorprendre quan en la ronda de setzens va guanyar tot un Vila-real per 5-0 en l'anada i va empatar a El Madrigal a un gol. En vuitens, el Poli va tornar a superar un "Primera" en l'anada, encara que el 3-2 deixa les coses difícils, perquè un 1-0 de l'Espanyol deixaria els andalusos fora del torneig.

Això no obstant, l'equip que entrena Lucas Cazorla afronta el xoc de l'Estadi Olímpic sense cap pressió i això li dóna opcions davant un adversari que centra les seves preocupacions a sortir de la zona de descens en què es troba.

Per a aquest partit hi ha tres baixes confirmades, les dels lesionats Cañadas, Roberto i Gregory, mentre que es mantindrà com a dubte Nakor Bueno per una contractura en l'abductor de la cama dreta. Sí que estan a punt els centrals Azcárate i Charpenet, que no van jugar diumenge passat malgrat estar ja recuperats dels seus problemes físics.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut