Espanyol

L'Espanyol rep el Màlaga amb l'objectiu de sumar la primera victòria a casa

L'Espanyol juga aquest vespre contra el Màlaga, a Cornellà-el Prat, on estrenarà nova gespa. Després de la bona impressió deixada a la Corunya, els blanc-i-blaus volen tornar-hi contra els andalusos i Pochettino aposta per una barreja de joventut i experiència, per continuar sumant punts. L'equip es va concentrar ahir amb la novetat de Nakamura, que finalment s'ha recuperat de les seves molèsties. Pochettino té clar que no farà canvis respecte a l'onze que li va donar la victòria contra el Dépor. I és que, com diu el tòpic, si les coses funcionen, val més no tocar-les.

Actualitzat
Aquest vespre, l'Espanyol estrenarà gespa i també intentarà guanyar el primer partit de Lliga al seu nou estadi. La victòria a Riazor va arribar en el millor moment i ara només cal ratificar-la en els dos partits que es jugaran aquesta setmana a Cornellà-el Prat. De moment, el japonès Nakamura ha tornat a la llista de convocats, però no sembla probable que jugui d'entrada. Pochettino té el seu sistema, i no vol fer canvis.

L'equip es va concentrar ahir al vespre i no anirà a l'estadi fins una hora i mitja abans del partit. El tècnic no ha volgut trepitjar la gespa fins a l'últim moment. L'equip està convençut de superar l'examen davant del Malàga.

L'espanyolisme ja hi firmaria, amb un partit amb la intensitat i el resultat de l'últim jugat a Montjuïc contra els malaguenys. 3-0 i tarda rodona per a Raúl Tamudo, que es va retrobar amb el gol i va aconseguir un "hat trick".

Per la seva banda, el Màlaga arriba després d'haver perdut els dos últims partits i sense l'exespanyolista Valdo, que no podrà jugar per una clàusula contractual.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut