Futbol

L'Espanyol rep el Celta amb l'objectiu de seguir creixent després de la primera victòria a Pamplona

El conjunt gallec també ve d'una victòria, contra l'Sporting, però està fent un inici de temporada irregular a causa de la baixa d'Orellana i la marxa de Nolito

Actualitzat

El RCD Espanyol arriba amb la moral ben alta al partit de la sisena jornada de Lliga que l'enfronta al Celta de Vigo aquest diumenge a Cornella-el Prat (20.45). Després de la primera victòria de la temporada, contra l'Osasuna al Sadar, confia a certificar el bon moment davant l'afició de casa.

El triomf ha esvaït alguns fantasmes sorgits de l'inici irregular de l'equip de Quique Sánchez Flores. El Celta examinarà ara aquest creixement que s'ha percebut en el joc dels blanc-i-blaus partit a partit, més enllà de l'últim resultat positiu.

El tècnic madrileny continua sense poder comptar amb l'extrem Pablo Piatti, que té un trencament muscular al soli. Respecte a l'anterior convocatòria, cauen el central Demichelis i el davanter Álvaro Vázquez, tots dos per decisió tècnica.

Les novetats en els plans de Quique són els laterals esquerres Rubén Duarte i Aaron, aquest amb fitxa del filial però habitual en el primer equip.

Els precedents entre tots dos conjunts en territori espanyolista són molt favorables a l'amfitrió. En les sis últimes visites del Celta els resultats per al bloc català són de cinc victòries i un empat. Aquest últim resultat (1-1) es va produir la passada campanya, en la jornada 34.

El Celta arriba amb l'objectiu de ratificar la victòria de dimecres passat contra l'Sporting, la primera de la temporada per al conjunt dirigit per Eduardo "Toto" Berizzo, un tècnic que mai ha guanyat a Cornella-el Prat.

El triomf enfront dels asturians ha tingut un efecte balsàmic tant per a la plantilla com per a l'entorn del club, que començava a dubtar del rendiment d'un equip que segueix acusant en excés la marxa de Nolito i la lesió de Fabián Orellana.

Sense arribar a ser el Celta que va enlluernar la temporada passada, la solidesa defensiva exhibida en els últims partits i el creixement que a poc a poc estan experimentant els joves Pione Sisto i Theo Bongonda ajuden a esvair els dubtes que l'equip va generar en l'arrencada.

A això cal sumar-li el gran moment de forma que travessa el Tucu Hernández, qui descansarà a Barcelona després d'haver rebut un cop al genoll en l'última jornada, i que l'italià Giuseppe Rossi ja ha mostrat pinzellades de qualitat en els minuts que li ha donat Berizzo. Tot i això, l'entrenador encara no el veu preparat per ser titular.

El Celta encara davant l'Espanyol el quart partit en dotze dies, encara que el tècnic argentí no realitzarà massa canvis en l'alineació, doncs, a més de l'entrada de Marcelo Díaz per Hernández, només s'espera la tornada de Jonny a la defensa, de la qual cauria el capità Hugo Mallo. El dubte, per tant, està a saber si Jonny juga al lateral esquerre o al dret. Si Berizzo aposta per la primera opció, Sergi Gómez podria desplaçar-se a la banda, mentre que si l'internacional sub-21 actua com a lateral dret seria Facundo Roncaglia qui repetiria a l'esquerra.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut