Futbol

L'Espanyol necessita una victòria de confiança davant el cuer, el Còrdova

L'Espanyol rep aquest vespre el Còrdova amb la voluntat de redreçar els mals resultats que últimament està tenint en la Lliga. Tres derrotes en quatre partits que contrasten amb la bona marxa dels blanc-i-blaus en la Copa

Actualitzat

L'Espanyol es rearma de cara a una setmana crucial per als seus interessos. Però al vestidor no volen que una competició interfereixi en l'altra, i, de moment, es volen oblidar de l'Athletic Club, el rival de dimecres en semifinals. Tota l'atenció està centrada en el Còrdova, de qui no se'n refien, tot i que és el cuer de la classificació. Sergio González ha inclòs en la convocatòria per al partit contra el Còrdova tres dels seus jugadors importants, que no van jugar contra el Getafe per sanció. Sergio García, Víctor Sánchez i Diego Colotto, baixa per sanció davant el Getafe, tornen a la llista de convocats de cara al partit d'aquest divendres davant el Còrdova, cuer de la Lliga BBVA. En contrapartida, no hi serà Javi López, també sancionat.

Tot i que la cita més important per a l'equip blanc-i-blau és la tornada de les semifinals de la Copa del rei davant l'Athletic, prevista per dimecres que ve, abans hi ha el duel de Lliga davant el Còrdova (divendres, 20.45), que l'equip vol guanyar per afrontar amb tranquil·litat la cita de la Copa.  L'Espanyol vol guanyar el cuer aquest divendres per afrontar la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, dimecres que ve, amb la moral intacta

La llista de convocats per Sergio González la formen: Kiko Casilla, Pau López; Mattioni, Héctor Moreno, Colotto, Álvaro, Fuentes, Arbilla; Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Abraham, Cañas, Salva Sevilla, Montañés, Stuani, Sergio García, Lucas Vázquez i Caicedo.

Ghilas, del Còrdova, baixa per càstig

El migcampista David Rodríguez 'Deivid' i del davanter Nabil Ghilas seran baixes pel partit contra l'Espanyol. Mentre que 'Deivid' és baixa per una decisió tàctica, Ghilas ho serà per un càstig imposat per l'entrenador serbi del Còrdova Miroslav Djukic. L'entrenador ha reconegut que "Ghilas està fora per decisió tècnica, tàctica i per càstig evident per la sortida nocturna" que va protagonitzar juntament amb dos companys més després de perdre contra el València 1-2. Amb aquesta baixa el cuer es queda sense el seu màxim golejardor. Entren en convocatòria Fidel i Cartabia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut