Pape Diop durant un entrenament amb l'Espanyol.
Pape Diop, durant un entrenament amb l'Espanyol.
Futbol

L'Espanyol recupera Pape Diop de cara al partit contra el Betis

El migcampista senegalès ja s'ha entrenat amb el grup i podria tornar a jugar més aviat del previst inicialment

Actualitzat

Pape Diop ha treballat aquest dilluns amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i, si no hi ha contratemps, estarà disponible per jugar el pròxim partit de Lliga contra el Betis, aquest dissabte. El migcampista senegalès es va fer un esquinç en el partit contra el Deportivo, el passat 27 d'octubre, i el pronòstic incial eren de 3 a 4 setmanes de baixa. 

Però l'evolució del jugador està sent molt positiva. Els metges controlen el progrés de Diop i calibren la seva integració a la disciplina del grup.

D'altra banda, el migcampista Joan Jordán, diagnosticat amb mononucleosi, ha tornat a la Ciutat Esportiva després d'estar diversos dies al seu domicili. El futbolista ha treballat de forma suau al gimnàs, encara que tot apunta que no podrà entrar a la llista de convocats per enfrontar-se al Betis.

Finalment, l'equip ha realitzat mitja hora de vídeo abans de saltar al camp d'entrenament. La plantilla blanc-i-blava tornarà a la feina aquest dimarts a les 10.30 hores, a les instal·lacions de Sant Adrià del Besòs, en una sessió que serà a porta oberta.

Víctor Sánchez, amb ganes de girar full

D'altra banda, Víctor Sánchez ha comparegut en roda de premsa per explicar que el vestidor està "amb moltes ganes" de tornar a sumar tres punts després de l'aturada de la lliga: "Estem intentant girar full. La idea és intentar guanyar i tancar el capítol del dia de l'Sporting i tant de bo ho aconseguim en el pròxim partit". L'Espanyol juga a l'estadi Benito Villamarín el dissabte a partir de les 22.05.

 

 

Anar al contingut