Espanyol

L'Espanyol recupera els senyals d'identitat pretesos per Aguirre i afronta l'inici de la temporada amb optimisme

Contra crítics i escèptics, resposta d'Aguirre. El seu Espanyol va confirmar al camp del Tottenham les constants que van permetre la remuntada del curs passat amb el mexicà. Sobretot, fermesa defensiva, amb la millor versió de Colotto des que va arribar a Cornellà-el Prat, i un esperit solidari imprescindible per ser competitius

Actualitzat
Contra crítics i escèptics, resposta d'Aguirre. El seu Espanyol va confirmar al camp del Tottenham les constants que van permetre la remuntada del curs passat amb el mexicà. Sobretot, fermesa defensiva, amb la millor versió de Colotto des que va arribar a Cornellà-el Prat, i un esperit solidari imprescindible per ser competitius. En els últims tres amistosos, davant el Montpeller, el Girona i el Tottenham, tan sols un gol rebut, i de penal.

El segon punt fort, les jugades d'estratègia. De no saber defensar córners ni faltes amb Pochettino, els "periquitos" han passat a ser un equip que treu una gran rendibilitat a pilota parada. L'última mostra, el gol de David López. El pivot de Sant Cugat s'ha convertit en la bona notícia de la pretemporada.

De deures pendents, però, n'hi ha, i d'importants. La continuïtat d'un puntal com Wakaso podria tenir preu: uns sis milions i mig d'euros, tot i que Aguirre no vol ni sentir a parlar de vendes. El club haurà de filar prim en cas que necessiti un substitut, i, a més, es troba a faltar tant un davanter més físic, tot i les reivindicacions de Stuani, com un jugador creatiu que no faci massa allargada l'ombra de Verdú.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut