Futbol

L'Espanyol recupera efectius de cara al crucial partit del diumenge contra el València

Caicedo, Víctor Sánchez i Salva Sevilla s'entrenen gairebé amb normalitat i no estan descartats per al duel de Mestalla

Actualitzat

Els futbolistes de l'Espanyol Felipe Caicedo, Víctor Sánchez i Salva Sevilla s'han exercitat aquest dimecres amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.

El davanter equatorià Caicedo, amb un lleu trencament a la musculatura isquiotibial de la cama esquerra, i el migcampista Víctor Sánchez, amb un trencament fibril·lar al bíceps femoral dret, aniran treballant amb el grup i de manera diferenciada. No estan descartats per a aquest dissabte contra el València.

De la seva banda, el migcampista Salva Sevilla va acabar amb molèsties després del partit del passat cap de setmana contra la Reial Societat. En principi, no és un problema rellevant i hauria d'estar en condicions d'entrar en la convocatòria per al pròxim xoc a l'estadi de Mestalla.

Finalment, l'extrem Burgui s'ha recuperat totalment del procés febril que li va impedir completar la sessió d'ahir a la Ciutat Esportiva. El futbolista s'ha exercitat amb normalitat i està disponible per entrar en els plans de l'entrenador blanc-i-blau, Constantin Galca, que es juga el càrrec aquest diumenge. El tècnic romanès no pot comptar, això sí, ni amb Hernán Pérez ni amb el porter Arlauskis.

Álvaro veu un grup compromès

Álvaro, un dels jugadors amb més pes específic dins el vestidor de l'Espanyol, ha comentat que "veig el grup més compromès i més unit que mai".el central càntabre admet que hi ha nervis al vestidor "però hem treballat per ser un equip més compacte. Ens queden 15 finals i sabem que ens estem jugant el futur del club", ha dit.      

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut