Espanyol

L'Espanyol recupera aire i prestigi amb una victòria molt treballada contra la Reial Societat (2-3)

L'Espanyol no ha aprofitat l'expulsió del porter Rulli poc abans d'acabar la primera part per imposar la seva superioritat numèrica i tenir un partit tranquil. Ha hagut d'esperar a l'últim sospir per sumar els tres punts

Daniel AlentoActualitzat

L'Espanyol ha sumat el seu segon triomf d'aquesta temporada després de superar la Reial Societat per 2 a 3. L'entrenador Sergio González ha presentat un onze inicial amb 6 variacions respecte al que va caure golejat contra el Reial Madrid en la jornada anterior. Enzo Roco, Rober i Fuentes a la defensa, Hernán Pérez i Pape Diop en el mig del camp i Marco Asensio a la davantera han estat les cares noves motivades en part pel 0 a 6 rebut a casa, i en part per reservar jugadors de cara al partit de Lliga de dimarts a casa contra el València. Només Pau López, Álvaro González, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez i Gerard Moreno han repetit titularitat.

En els primers minuts de joc la Reial Societat ha dominat a Anoeta davant un Espanyol posicionat en defensa. Canales era el catalitzador del joc ofensiu local. En el minut 10 li ha donat una passada en profunditat a Carlos Vela, però el davanter mexicà no ha arribat a tocar la pilota. En el minut 19, Agirretxe sí que ha arribat a rematar en el segon pal la centrada de De la Bella després d'un mal rebuig de Roco per fer l'1 a 0.

El joc ha passat a una fase d'alternança, amb els dos equips buscant un gol decisiu. Víctor Álvarez, en el minut 35, ha tingut una ocasió clara per als blanc-i-blaus abans que Roco enviés a córner una nova centrada perillosa de De la Bella. Marco Asensio ha marxat per velocitat culminant una passada de Víctor Álvarez i Rulli l'ha fet caure dins l'àrea. Aquesta jugada ha tingut com a conseqüències l'expulsió del porter i el gol de penal de Gerard Moreno, que ha igualat el marcador en el minut 44.

Un equip poc ambiciós

Tot i jugar amb un home més, l'Espanyol no ha començat assumint el control del matx després del descans sinó que ha esperat la Reial al seu camp per buscar el contraatac. En el minut 48, Agirretxe no ha arribat per mil·límetres a una centrada de Vela. A poc a poc els espanyolistes han anat avançant les seves línies però sense gaire fe. En el minut 63, Pau Lopez ha fallat en la seva sortida en una centrada de falta de Granero, però ha estat brillant desviant a córner el xut d'Illarramendi en la continuació de la jugada.

Víctor Álvarez, un dels homes més destacats dels visitants, ha deixat el seu lloc a "Burgui" en el minut 65. Enzo Roco, amb una gran rematada de cap en el minut 71, ha fet l'1 a 2. L'Espanyol ara sí que ha tingut ànims per ser més valent, però no li han durat gaire. Rober, amb molèsties, ha estat substituït per Javi López en el minut 79. En un córner Mikel González no ha arribat a la rematada que podia haver empatat el matx, però sí que ho ha fet Jonathas, que ha rebut tot sol la pilota en el punt de penal en el minut 86. Feia només uns segons que Cañas havia entrat per Marco Asensio amb un clar paper de contenció. Hernán Pérez, en l'últim minut, li ha donat els tres punts als de Sergio González rematant de cap en un córner en el segon pal.