Espanyol

L'Espanyol recupera Piatti pensant en el partit de diumenge a Balaídos

El jugador argentí s'ha entrenat aquest matí a Sant Adrià de Besòs després d'estar fora de l'equip durant els darrers set partits. Els tècnics decidiran durant els propers dies si Piatti està en plenes condicions de jugar diumenge a Balaídos.

Carlos JiménezActualitzat

Quique Sánchez Flores, entrenador de l'Espanyol, ha pogut comptar a la sessió d'entrenament d'aquest dimecres amb el davanter argentí Pablo Piatti. El jugador arrossegava molèsties al quàdriceps de la cama dreta des de mitjans de gener i no ha pogut disputar els darrers set partits de l'equip blanc-i-blau.

Piatti ja ha pogut fer gran part de la sessió amb la resta dels seus companys i podria tenir minuts diumenge a Vigo, on l'Espanyol s'enfrontarà amb el Celta a l'estadi de Balaídos. El conjunt català viatjarà a Galícia amb l'objectiu de sumar punts davant el conjunt que dirigeix Juan Carlos Unzué però no podrà comptar amb el sancionat Esteban Granero.

Marc Navarro surt en defensa de Gerard Moreno

El blanc-i-blau ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament d'aquest dimecres al matí i ha sortit en defensa del seu company Gerard Moreno quan el polèmic desenllaç del derbi de diumenge passat encara està molt present

"No és algú que vulgui fer mal a un company de feina"

Navarro també ha tret ferro "a les tensions de jugar un derbi" i prefereix mirar endavant:

"Hem de passar pàgina i centrar-nos en diumenge. Intentarem millorar i quedar al més amunt possible. No ens rendirem"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut