Futbol

L'Espanyol recorrerà a totes les instàncies per anul·lar la victòria del Barça en l'anada de la Supercopa

Els serveis jurídics de l'Espanyol no llencen la tovallola i volen arribar fins al final perquè se'ls doni la raó en el cas de la suposada alineació indeguda de Xavi i Puyol. Però l'entrenador blanc-i-blau, Ernesto Valverde, no ho veu igual. L'entrenador blanc-i-blau ha dit aquest matí que no vol guanyar el títol als despatxos i que només se sentiria campió de la Supercopa si el seu equip fos capaç de derrotar el Barça sobre el terreny de joc. L'opinió del tècnic espanyolista és compartida pels jugadors, que s'han entrenat per preparar el partit de demà al Camp Nou. Tamudo i Jónatas són baixa mentre que Moha i Jonathan Soriano són les dues novetats de la llista de convocats.

Actualitzat

Ja ho van deixar clar a l'anada; l'Espanyol no vol guanyar títols als despatxos. El director general, Pedro Tomás, vol arribar fins al final reclamant l'alineació indeguda de Xavi i Puyol en el partit d'anada de la Supercopa, i ahir a la nit hi va tornar a insistir. Però aquest migdia, a Sant Adrià, Ernesto Valverde ha deixat clar que la croada del seu club no va amb ell.

El tècnic espanyolista haurà de dirigir l'intent de remuntada sense el lesionat Tamudo, que avui s'ha exercitat a part. Pandiani i Luis García hauran d'assumir la responsabilitat de l'atac espanyolista. Ja és conegut, d'altra banda, el canvi a la porteria, on Kameni substituirà Gorka, però també pot haver-hi novetats a la banda. David Garcia té molèsties musculars i Moha, ja recuperat, podria ocupar el seu lloc al lateral esquerre. La segona novetat de la llista de convocats és l'entrada de Jonathan Soriano, que començarà el partit des de la banqueta, mentre que l'últim fitxatge, el brasiler Jónatas, no ha entrat a la llista per decisió tècnica. Jugui qui jugui, la missió és clara; no regalar la pilota al Barça. La primera part de l'anada és l'exemple.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut