Espanyol

L'Espanyol recorda Dani Jarque quatre anys després

Aquest dijous es van complir quatre anys de la seva mort. El temps passa molt ràpid però ningú oblida Dani Jarque. El capità espanyolista va morir sobtadament a Itàlia en plena pretemporada aquell trist 8 d'agost amb només 26 anys. L'afició i el club perico el portaran sempre a la memòria i al cor i li han fet un homenatge a la porta 21 de l'Estadi Cornellà-el Prat.

Actualitzat
Aquest dijous es van complir quatre anys de la seva mort. El temps passa molt ràpid però ningú oblida Dani Jarque. El capità espanyolista va morir sobtadament a Itàlia en plena pretemporada aquell trist 8 d'agost amb només 26 anys. L'afició i el club perico el portaran sempre a la memòria i al cor i li han fet un homenatge a la porta 21 de l'Estadi Cornellà-El Prat.

El club blanc-i-blau ha obert la porta 21 des de les 12 del migdia perquè tots els aficionats que vulguin li puguin retre homenatge i recordar-lo com es mereix. A més, com ja és habitual s'ha fet un acte d'homenatge dirigit pel president Joan Collet i al qual hi han assistit l'entrenador Javier Aguirre i els quatre capitans de la plantilla: Sergio García, Javi López, Capdevila i Colotto. A més, alguns amics del futbolista com Andrés Iniesta també han recordat la llegenda espanyolista a través de les xarxes socials.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut