L'Espanyol queda eliminat de la Copa del Rei en caure contra l'Alcorcón als penals (1-1)

L'Alcorcón ha estat el botxí dels blanc-i-blaus en una eliminatòria que s'ha hagut de decidir a la tanda de penals després que al final dels 90 minuts reglamentaris i la pròrroga s'arribés amb empat a un

Oriol VidalActualitzat

L'Espanyol ha quedat eliminat de la Copa del Rei als setzens de final. L'Alcorcón ha estat el botxí dels blanc-i-blaus en una eliminatòria que s'ha hagut de decidir a la tanda de penals després que al final dels 90 minuts reglamentaris i la pròrroga s'arribés amb empat a un en el marcador, el mateix resultat de l'anada a Santo Domingo.

Primera part inexistent de l'Espanyol, devorat per un Alcorcón que, amb una pressió fortíssima, l'ha deixat estabornit. Ni Rubén Duarte al lateral esquerre ni Diego Reyes al dret han funcionat. Alejo ja ha avisat al primer minut. Els de Quique han jugat a batzegades i sense cap precisió, com en una rematada de Piatti. Els periquitos estaven adormits i, com a mostra, el gol de l'Alcorcón. Pèssima defensa d'un còrner i Álvaro Giménez ha marcat de cap sense oposició. El davanter madrileny ja va marcar a l'anada i ha repetit a Cornellà-el Prat.

La primera part d'insomni l'ha coronat Diego Reyes fallant un gol de forma increïble, després de la pentinada de Gerard Moreno. Una pífia que resumia els primers 45 minuts.

Hernán Pérez força la pròrroga

Melendo i Hernán Pérez han entrat per Reyes i Caicedo, però l'empat semblava una missió impossible. De nou Diego Reyes ha perdonat. I l'empat no ha arribat fins a set minuts del final. Aarón l'ha fabricat amb Jurado abans d'una gran passada a Hernán Pérez. El paraguaià ha enviat el duel a la pròrroga, la primera en la història del RCDE Stadium.

En els 30 minuts de temps extra, el resultat no s'ha mogut i l'eliminatòria s'ha hagut de decidir en els llançaments des del punt de penal. Gerard Moreno i Jurado han fallat els seus xuts per un només de l'Alcorcón, que ha celebrat amb eufòria la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei. El famós "alcorconazo" s'ha tornat a repetir.