Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol presentarà aquest dimarts el brasiler Ewerthon, cedit fins al 30 de juny

L'Espanyol presentarà aquest dimarts al migdia Ewerthon Henrique da Souza, després de l'acord a què han arribat aquesta tarda el seu representant i el club blanc-i-blau. Ewerthon, que jugarà cedit fins al 30 de juny, començarà la seva etapa com a periquito de bon matí, fent la revisió mèdica, i després, al migdia, firmarà el contracte i serà presentat a l'Estadi Olímpic. El jugador torna a la Lliga després d'un pas infructuós per la Bundesliga, on ha jugat a l'Stuttgart cedit pel Saragossa. Al conjunt alemany, Ewerthon només ha pogut fer un gol i ara espera recuperar el seu joc i velocitat a l'Espanyol.

Actualitzat

El club espanyolista es farà càrrec d'un 35% de la fitxa del jugador, si bé en el contracte no s'inclou una opció de compra, perquè el Saragossa té intenció de repescar el brasiler a finals de temporada. A més, s'ha confirmat que Ewerthon no podrà enfrontar-se a l'equip aragonès en la Lliga. Jugador d'àrea, ràpid i amb un bagatge de set anys a Europa, a Ewerthon, que pertany al Saragossa, però que aquesta temporada ha jugat cedit a l'Stuttgart, se li presenta una oportunitat immillorable per cobrir la baixa del lesionat Tamudo i tornar a tenir protagonisme en la Lliga espanyola.

Xerrada de Valverde amb els jugadors

Aquest reforç d'hivern, bàsic per suplir la baixa del capità espanyolista, arriba després de sumar la tercera derrota consecutiva a la Lliga davant el Betis. Aquest matí, Valverde s'ha dedicat a fer de psicòleg i a recuperar els ànims d'uns jugadors tocats, després que, ahir, el Betis s'aprofités de l'absència de la columna vertebral blanc-i-blava. La bona notícia és que l'Espanyol continua a un sol punt de la Champions i per això el Txingurri i els seus jugadors esperen canviar ràpid la dinàmica de l'equip.

Anar al contingut