Espanyol

L'Espanyol presenta Víctor Sánchez i renova el porter Kiko Casilla

Després de fitxar tres reforços, l'Espanyol continua donant consistència al primer equip. Aquest dimecres ha renovat el porter Kiko Casilla per al que queda de temporada i tres més. L'anunci d'aquesta ampliació de contracte ha coincidit amb la presentació oficial de Víctor Sánchez. El defensa s'ha compromès amb l'Espanyol fins al 2015, però no podrà debutar dissabte a San Mamés perquè s'està recuperant d'una lesió. El nou jugador ja ha dit que no va tenir cap problema per entendre's amb el club blanc-i-blau.

Actualitzat
El migcampista català, de 24 anys, que ha estat presentat oficialment com a nou jugador espanyolista, estava sense equip després de la fallida econòmica del Neuchâtel suís. "Van ser sis mesos molt durs, pensava més en temes extraesportius que en el futbol i ara vull tornar a gaudir perquè és el més bonic", ha reconegut el futbolista.

La polivalència de Víctor Sánchez és una de les seves principals característiques. "Em trobo més còmode al centre del camp però jugaré on vulgui el míster, ja sigui aquí o de lateral. He parlat amb ell i m'ha dit que confia molt en mi", ha apuntat el jugador, que ha destacat "el genial ambient del vestidor".

D'altra banda, el català ha explicat que fa dues setmanes va patir una lesió i la seva participació en el pròxim partit de Lliga està descartada. "Després ja veurem, però hem d'anar amb cura. De tota manera estic en la fase final de la recuperació i tinc moltíssima il·lusió per jugar", ha comentat.

Víctor Sánchez ha subratllat el fet de tornar a casa com un dels motius clau en la seva decisió de fitxar pel conjunt blanc-i-blau: "És un club que no fitxa qui no pot fitxar i no té problemes de diners, i això a Espanya és important. A més, valoro molt ser a casa, amb la meva família i amics."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut