Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol presenta Rufete com a nou reforç per a les properes tres temporades

L'Espanyol ha presentat Rufete com a nou jugador del club blanc-i-blau. El migcampista, format al planter del Barça, ha fitxat per a tres temporades i ja s'ha incorporat a l'estada que l'equip fa a Peralada. L'Espanyol preveu fer almenys dues incorporacions més a la plantilla. El director esportiu, Paco Herrera, ha dit que es mostra tranquil per continuar les negociacions, tot i que lamenta no haver pogut fitxar l'holandès Landzaat. Els reforços que vinguin seran "fitxatges d'equip", que millorin la plantilla.

Actualitzat

Dimarts a la tarda va obtenir la carta de llibertat del València, club on ha jugat les últimes cinc temporades, i aquest dimecres, a primera hora del matí, Francisco Joaquín Pérez "Rufete", ha passat revisió mèdica ja sota la disciplina blanc-i-blava i s'ha incorporat a Peralada, on ja ha pogut conèixer els seus nous companys. L'Espanyol ha fet un gran esforç per fitxar Rufete i el jugador ha fet un gran esforç per fitxar per l'Espanyol. El futbolista alacantí de 29 anys serà blanc-i-blau les tres pròximes temporades; Rufete refusa la condició de fitxatge estrella, però no de jugador altament competitiu.

Des de Peralada, l'entrenador Ernesto Valverde ha considerat Rufete una peça clau per a la banda dreta del mig camp. Format al planter del Barça, a més del València, Rufete ha jugat al Toledo, Mallorca i Màlaga i ha aconseguit un total de set títols. Aquest mateix dimecres el migcampista s'incorpora a l'estada de Peralada.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut