Futbol

L'Espanyol presenta Longo, que arriba cedit per l'Inter de Milà

L'Espanyol ja ha presentat l'últim reforç per a l'equip de Mauricio Pochettino, l'italià Samuele Longo, que arriba cedit per l'Inter de Milà. El davanter ja s'ha fet la típica foto amb la samarreta de l'Espanyol, després d'una jornada que havia començat amb la revisió mèdica. La fórmula de la cessió és similar a la que l'Espanyol va fer servir la temporada passada amb Coutinho, que també va arribar cedit per l'Inter.

Actualitzat
L'Espanyol ja ha presentat l'últim reforç per a l'equip de Mauricio Pochettino, l'italià Samuele Longo, que arriba cedit per l'Inter de Milà. El davanter ja s'ha fet la típica foto amb la samarreta de l'Espanyol, després d'una jornada que havia començat amb la revisió mèdica.

La fórmula de la cessió és similar a la que l'Espanyol va fer servir la temporada passada amb Coutinho, que també va arribar cedit per l'Inter.

Longo: "No sento pressió. És una oportunitat inigualable"

Longo ha reconegut amb rotunditat en la seva presentació que no sent cap tipus de pressió en la seva arribada a l'equip blanc-i-blau, que ha qualificat de "plataforma inigualable" per llançar la seva carrera.
"És veritat que no tinc molta experiència. Però estic molt feliç de ser aquí després de tants esforços i, com a bon atacant, espero fer molts gols i tenir sort", ha explicat Longo, de 20 anys, en les seves primeres paraules com a jugador de l'Espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut