Marañón ha estat un dels exjugadors històrics de l'Espanyol presents a l'acte
Espanyol

L'Espanyol presenta la galeria dels internacionals com a homenatge als futbolistes que han jugat amb la selecció espanyola

Des de Ricard Zamora fins a Kiko Casilla, un total de 43 jugadors blanc-i-blaus han estat convocats pel combinat espanyol

Actualitzat

El RCD Espanyol, juntament amb la seva Fundació, ha presentat aquest dilluns a la tarda la galeria dels internacionals, un espai d'homenatge a tots aquells jugadors i exjugadors blanc-i-blaus que han defensat la samarreta de la selecció espanyola. La llista l'encapçala Ricard Zamora i que, fins ara, tanca un altre porter: Kiko Casilla. A dia d'avui, un total de 43 jugadors blanc-i-blaus han estat convocats pel combinat espanyol.

L'acte, que s'ha celebrat a l'Auditori de l'Estadi, s'emmarca dins del projecte de l'Àrea Social "Glòria als herois", una iniciativa del club, amb el suport total de la seva fundació, per personalitzar el Power8 Stadium i transmetre identitat perica a tots els racons del RCD Espanyol.

Altres idees per perpetuar el sentiment blanc-i-blau són la de batejar les portes i bocanes de l'estadi amb els noms de futbolistes i personatges il·lustres de la història de l'entitat, o la d'exhibir una col·lecció de samarretes antigues. tal com ha explicat el president, Joan Collet, que, juntament amb el vicepresident executiu de la Fundació, Antoni Fernández Teixidó, han presidit aquest acte.

A l'esdeveniment, hi han assistit futbolistes històrics de la talla de Marañón, Osorio, Ochoa, Ramos, Marcet, Solsona o els actuals integrants del primer equip Sergio González i Kiko Casilla. També han participat de l'homenatge els familiars dels internacionals que malauradament ja no estan entre nosaltres com Argilés, Parra, Rovira, Martorell, Bosch o Teruel.

Anar al contingut