Espanyol

L'Espanyol presenta el seu futbol base en un acte al RCDE Stadium

El conseller delegat del club blanc-i-blau Ramon Robert ha explicat que ja han parlat amb l'última perla del planter blanc-i-blau, Marc Roca, per tancar la renovació del seu contracte

Actualitzat

El conseller delegat del RCD Espanyol Ramon Robert ha estat aquest dimecres a la tarda a l'estadi blanc-i-blau on s'ha viscut una gran festa del club: la presentació del futbol base, femení i social de l'Espanyol. Una cita anual amb prop d'un miler de persones i la presència dels tres capitans del primer equip, Javi López, Víctor Álvarez i Víctor Álvarez.

Durant aquest acte de presentació, Ramon Robert ha explicat que ja han parlat amb l'última perla del planter blanc-i-blau, Marc Roca, per tancar la renovació del seu contracte i ha explicat que aquesta temporada tenen un total de 27.213 socis, 1.600 més respecte el curs passat. "Hi ha un increment de 1.676 respecte al mateix dia de la temporada passada, per la qual cosa el nostre objectiu d'arribar als 28.000 es pot aconseguir", ha remarcat. 

Robert també ha insistit que "no hi ha preocupació al club" pel mal inici de temporada de l'Espanyol a la lliga i que el president Chen Yansheng li ha traslladat confiança en el projecte. Això és llarg i s'està construint. Hi ha moltes peces per encaixar i el que realment és important és com acabarem al final de temporada. No tenim cap tipus de por, la confiança ens portarà a l'èxit, ha explicat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut