Toni Polidano, presentat com a nou entrenador del femení de l'Espanyol (RCD Espanyol)
Futbol

L'Espanyol presenta el nou entrenador de l'equip femení, Toni Polidano

El tècnic català s'ha mostrat molt feliç durant la seva presentació per l'oportunitat d'entrenar un equip de màxim nivell

Jaume CabeceransActualitzat

Toni Polidano ha estat presentat aquest dimecres com a nou entrenador de l'equip femení del RCD Espanyol. El català substitueix José Antonio Montes a la banqueta després d'haver entrenat la darrera temporada el Levante Las Planas, al que ha deixat amb la promoció d'ascens a la butxaca.

Polidano ha reconegut que l'objectiu de cara a la temporada vinent es "conservar la màxima categoria i a partir d'aquí anar creixent". El nou tècnic també ha explicat que "hi ha un gruix de jugadores de l'any passat, de les quals ja coneixem el seu rendiment i les noves incorporacions han demostrat en altres clubs que ja tenen experiència suficient. Veig elements per salvar la categoria".

Albert Garrofé, vicepresident del club, ha destacat que Polidano té "una àmplia experiència en el futbol formatiu i en el femení" i ha agraït a les jugadores la seva continuïtat a l'equip. "Confiem molt en les jugadores i desitgem sort a les que s'han anat", ha acabat el mandatari blanc-i-blau.

Anar al contingut