Espanyol

L'Espanyol prepara la seva estrena a la Copa davant l'Alabès sense alguns dels titulars

L'Espanyol prepara la tornada a la Copa del Rei, aquest dimarts al camp de l'Alabès, sense tenir en compte alguns dels jugadors bàsics de l'equip. Sergio González ha completat la convocatòria amb jugadors del filial

Actualitzat

L'Espanyol inicia el seu camí a la Copa del Rei enfrontant-se a l'Alabés en els setzens de final. El partit d'anada tindrà lloc aquest dimarts a les 8 al camp de Mendizorrotza.

L'equip de Sergio González ha tornat aquest dilluns als entrenaments pensant en la Copa després d'haver redreçat el rumb a la Lliga el dissabte amb un triomf sobre el Llevant.

Sergio González ha aprofitat per donar descans a algun dels jugadors que acumulen més minuts aquesta temporada, com ara Sergio García, Diego Colotto o Víctor Sánchez, i ha comptat amb jugadors del filial per completar la convocatòria. Una de les notes destacades és la possible reaparició d'Héctor Moreno després de lesionar-se durant el passat Mundial

La llista de convocats és la següent:

Kiko Casilla, Pau; Javi López, Mattioni, Álvaro, Raül Rodríguez, Éric Bailly, Héctor Moreno, Víctor Álvarez, Clerc, Abraham, Álex, Joan Jordán, Luque, Manolo Lanza, Stuani, Lucas i Jairo.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut