Javi López fent treball específic (RCD ESPANYOL)
Espanyol

L'Espanyol prepara la primera cita de l'any a la Lliga i reparteix il·lusions a Can Ruti

L'Espanyol obrirà la Lliga aquest 2017. Divendres, per Reis, rebrà el Deportivo de la Corunya. Avui, després de l'entrenament, la primera plantilla s'ha desplaçat fins a l'Hospital de Can Ruti per repartir regals entre els nens i nenes

Actualitzat

L'Espanyol estrenarà l'any demà passat, dia de Reis, a Cornellà-el Prat en partit de Lliga contra el Dépor. Tot i que el club encara no ho ha confirmat, Baptistao està descartat per jugar i Diego López gairebé també, ja que a la sessió d'avui ha continuat treballant a banda del grup. Qui, en canvi, no ha de tenir problemes per entrar demà a la convocatòria és Victor Sánchez. I també Javi López, que tot i entrenar-se al marge també entrarà a la convocatòria.

Un cop ha acabat l'entrenament d'aquest matí, la primera plantilla dels blanc-i-blaus s'ha desplaçat fins a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per visitar, com cada any en aquestes dates, els nens i nenes ingressats i fer-los entrega de diversos regals. 

Aquest any s'ha sumat a aquesta tradició nadalenca el conseller delegat de l'entitat, Ramon Robert. El conseller delegat ha reconegut que només si marxés algun jugador en el mercat d'hivern vindria algun jugador nou. Per tant, tot sembla que per primera vegada en els darrers anys els blanc-i-blaus no mouran fitxa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut