Espanyol

L'Espanyol prepara la Copa Catalunya sense deixar "de pensar en Europa"

A l'espera que el Comitè de Competició li canviï la targeta vermella que va veure contra el València per una de groga, Raúl Rodríguez ha explicat que si guanyen el Getafe l'equip no renuncia a quotes ambicioses. Mentrestant, l'equip ha continuat preparant la Copa Catalunya.

Actualitzat
A l'espera que el Comitè de Competició li canviï la targeta vermella que va veure contra el València per una de groga o que la sanció sigui tan benèvola com sigui possible, Raúl Rodríguez fa la seva lectura sobre la decisió del Barça de jugar la Copa Catalunya amb el filial. "Des que sóc aquí sempre li hem donat molta importància a la competició. Cadascú fa el que considera, nosaltres hi anem amb el primer equip i això demostra el respecte que tenim per aquest torneig".

I si no es treuen el Getafe del cap és perquè, si guanyen l'equip madrileny, l'equip no renuncia a quotes ambicioses. "El vestidor mai ha deixat de pensar en Europa", tot i que ha assegurat que l'objectiu prioritari és la permanència i, un cop segellada, intentarà lluitar pels llocs continentals.

Qui no jugarà ni contra el Llagostera ni contra el Getafe és Felipe Mattioni. Descartada una lesió greu, el microtrencament que es va fer al bessó de la cama esquerra tindrà el brasiler entre dues i tres setmanes de baixa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut