Futbol

L'Espanyol prepara el partit de Copa contra el Sevilla sense Sergio García ni Stuani

L'equip s'ha entrenat aquest dilluns per començar a preparar el partit de Copa que aquest dijous l'enfrontarà al Sevilla, amb les baixes de Sergio García i Stuani, que no s'han unit al grup per culpa d'unes molèsties

Actualitzat

L'Espanyol viu un moment dolç, que l'ha permès sumar dues victòries importants que han suposat una gran injecció de moral i força. Aquest dijous, però, l'equip blanc-i-blau s'enfrontarà al Sevilla a la Copa del Rei en la que serà una gran prova de foc. L'equip dirigit per Sergio González s'ha entrenat aquest dilluns per preparar el partit contra els andalusos amb les baixes dels davanters Sergio García i Stuani, que amb molèsties, no s'han unit al grup.

Anaitz Arbilla, en roda de premsa, ha confessat que els jugadors són conscients del gran moment de forma en què es troben, i ja pensen a continuar amb la ratxa: "Hem de seguir així sense pensar més enllà. Cal aprofitar aquesta ratxa i gaudir tots de la bona dinàmica que estem tenint". El navarrès ha ressaltat la importància de mantenir aquest nivell contra el Sevilla, un rival del qual ha destacat la "moltíssima qualitat de la gent de dalt que marca la diferència". Per aquest motiu, l'ex del Rayo ha assegurat que la clau del partit de dijous serà "no encaixar gols a casa per anar amb un bon resultat a Sevilla".

Sobre la seva situació individual, Arbilla ha volgut deixar clar que està content amb el seu rendiment: "Ni abans estava tan malament ni ara estic tan bé, això va per ratxes". Per acabar, el navarrès ha volgut fer una crida a l'optimisme de cara a l'eliminatòria de Copa: "L'equip està en una gran dinàmica i tots sembla que estem en el nostre millor moment. Ens preparem per estar a l'altura que mereix la competició."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut