Espanyol

L'Espanyol prepara el partit contra l'Eibar amb les baixes de Caicedo, Diop, Óscar Duarte i Álvaro Vázquez

Els blanc-i-blaus s'han exercitat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià amb quatre absències. Hernán Pérez s'ha mostrat confiat que a partit d'aquest dissabte aniran a més i començaran a sumar de tres en tres

L'Espanyol prepara el partit contra l'Eibar amb les baixes de Caicedo, Óscar Duarte, Diop i Álvaro Vázquez

Aconseguir la segona victòria a la Lliga i sortir de la part baixa de la classificació d'una vegada per totes, així encara la setmana l'Espanyol amb un programa d'entrenaments força intensius però a les baixes de Felipe Caicedo i Óscar Duarte, ja absents a la darrera jornada contra la UD Las Palmas pels problemes físics que arrossegaven, se'ls ha afegit Pape Diop i Álvaro Vázquez, que són dubte per al partit de dissabte al migdia contra l'Eibar. Tots quatre han treballat al marge del grup per intentar recuperar-se al més aviat possible de les respectives lesions.

Els blanc-i-blaus necessiten la victòria per allunyar-se de la zona baixa de la taula. De moment, només sumen set punts, els mateixos que l'Sporting, que és el primer equip en zona de descens.

Hernán Pérez: "Anirem a més"

El paraguaià Hernán Pérez, que ha parlat en roda de premsa després de l'entrenament, ha assegurat que no està preocupat per la falta de gol i que les victòries no trigaran a arribar. "Des d'aquest partit a casa (dissabte contra l'Eibar) anirem a més i sumarem de tres en tres", ha assegurat confiat. "Moltes vegades s'ha dit que és un projecte a llarg termini i estem fent tot el possible per anar a millor. Dins del vestidor estem molt tranquils perquè veiem que tenim grans jugadors i veig l'afició motivada", ha afegit.

Hernán Pérez ha defensat la feina diària de la plantilla i ha destacat l'evolució defensiva del grup. "No encaixar gols és positiu i les dianes a favor arribaran. Estem en el bon camí i el que volem és aconseguir un equilibri perfecte", ha comentat el jugador blanc-i-blau.
   
D'altra banda, el futbolista, un dels jugadors amb més protagonisme al camp, ha valorat la compra del cent per cent dels seus drets per part de l'Espanyol: "És una gran alegria per tota la confiança que l'entitat està dipositant en mi. Noto que aquí m'estimen molt i això em fa feliç".