Espanyol

L'Espanyol prepara amb optimisme el pròxim partit de Lliga contra el Còrdova

L'Espanyol s'ha entrenat aquest divendres per preparar el partit de diumenge contra el Còrdova. Els blanc-i-blaus han tornat a la feina després d'aconseguir la primera victòria de la temporada. El triomf contra el Getafe portarà tranquil·litat al vestidor i, de passada, permet a l'equip sortir de la zona de descens.

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest divendres per preparar el partit de diumenge contra el Còrdova. Els blanc-i-blaus han tornat a la feina després d'aconseguir la primera victòria de la temporada. Feia sis mesos que l'Espanyol no guanyava en un partit de Lliga. El triomf contra el Getafe portarà tranquil·litat al vestidor i, de passada, permet a l'equip sortir de la zona de descens.

Paco Montañés, dubte per a Còrdova

L'extrem de l'Espanyol Paco Montañés s'ha exercitat de forma diferenciada a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, per una distensió de primer grau en l'adductor de la cama dreta, i la seva presència per al partit de diumenge contra el Còrdova no està garantida. Aquest dissabte, els metges decidiran si l'ex del Saragossa està en condicions d'entrar en la convocatòria de l'entrenador blanc-i-blau, Sergio González, encara que ningú vol córrer riscos amb el seu retorn.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut