Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol podria tancar en breu la renovació d'Iván de la Peña

L'Espanyol podria deixar avui tancada la renovació d'Iván de la Peña, que s'ha convertit en una de les prioritats del club. El jugador dina avui amb el conseller responsable de l'àrea esportiva, Sebastián Javier, que està disposat a posar diners de la seva butxaca per convèncer el jugador cantàbric. El tècnic Ernesto Valverde confia que aquest assumpte es resolgui aviat, però no creu que això estigui descentrant el jugador.

Actualitzat

Ja va fer d'intermediari per la renovació de Luis García, i ara Sebastián Javier, conseller responsable de l'àrea esportiva i empresari propietari de l'avió de l'Espanyol, està decidit a fer el mateix amb Iván de la Peña. Tan decidit que després de l'entrenament a Sant Adrià, conseller i jugador s'han trobat per mirar de tancar el cas per la via ràpida.

De la Peña està perfectament integrat al club i a Barcelona, dins l'equip té amics inseparables... tot plegat, bones condicions que, amb l'empenta de Sebastián Javier, no han de convertir en insalvables les diferències que ara existeixen amb la proposta de renovació que li han fet des del club. Amb tot, l'entrenador Ernesto Valverde veu un Iván de la Peña tranquil i centrat en la feina.

Pel que fa a l'entrenament, Luis García, amb un cop al bessó esquerre, ha abandonat la sessió preparatòria. Valverde confia tenir-lo a punt per rebre el Vila-real.

Peixoto es desvincula de l'Espanyol

El jugador portuguès César Peixoto es desvincularà de l'Espanyol en les pròximes hores, un cop es disposi de tota la documentació necessària, segons ha informat el club espanyolista. Peixoto, que no ha debutat amb l'equip blanc-i-blau en partit oficial per diverses lesions, posa fi al seu trist pas a Montjuïc. El lateral, cedit pel Porto, va arribar a l'Espanyol poques hores abans de tancar-se el mercat d'estiu i després de fer-se una greu lesió al genoll.

Tot i que va trigar a incorporar-se a la disciplina del grup, Peixoto va acabar disputant un amistós el 20 de setembre davant el Terrassa. Però el portuguès només va aguantar deu minuts perquè es va lesionar novament.

Anar al contingut