Futbol femení

L'Espanyol perd al camp del Rayo i haurà de remuntar si vol ser campió de la Superlliga (1-0)

L'Espanyol haurà de remuntar per proclamar-se campió de la Superlliga femenina. Les noies d'Òscar Aja han perdut per la mínima al camp del Rayo Vallecano, en el partit l'anada de la final. En un duel molt igualat, Natalia Pablos ha fet el gol de les madrilenyes en l'últim minut del partit. Per tant, la setmana que ve les blanc-i-blaves, amb el suport de la seva afició, intentaran capgirar la final per assolir el títol.

Conscients que queda un partit de tornada, el Rayo i l'Espanyol han ofert un enfrontament molt tàctic i poc vistós al Teresa Rivero. Això sí, les millors ocasions han estat per a l'Espanyol. En el minut 26, després d'una acció individual, Vero Boquete ha estavellat un llançament al travesser. I, ja en la segona meitat, Pamela Conti ha donat feina a la portera local, Alicia, amb una volea, que ha refusat.

Semblava que l'Espanyol arribaria més fresc al final del partit, però ha passat el contrari. El Rayo ha avisat en l'últim minut del temps reglamentari amb una centrada de la catalana Adriana Martín, que Natalia Pablos ha enviat a la fusta. I en el temps afegit, centrada de Jade, Kenti i Ane han badat, i Natalia Pablos ho ha aprofitat per marcar un gol molt important per al Rayo de cara a la tornada.

L'Espanyol encara no ha determinat si la tornada es jugarà a Sant Adrià o a Cornellà-el Prat, però el suport de l'afició serà vital per culminar la remuntada.