Espanyol

L'Espanyol no passa de l'empat contra el Valladolid en un partit molt ensopit a Cornellà-el Prat (0-0)

L'Espanyol no va passar de l'empat sense gols contra el Valladolid i ha trencat una ratxa de cinc victòries consecutives al fortí de Cornellà-el Prat. En un duel molt ensopit i amb poques ocasions de perill, els dos equips es van conformar amb un punt que els apropa una mica més a l'objectiu de la permanència.

Javier Aguirre va sorprendre posant de titular Longo, però l'italià, atabalat i en banda, no va aprofitar l'ocasió en un primer temps gens memorable. El Valladolid va ser molt més dinàmic en la combinació i va fer el primer avís seriós amb un xut d'Omar, en el minut 13. I de l'Espanyol, ben poques notícies i sempre per part de Sergio García, l'únic amb desequilibri davant la contenció castellana. Aquest bon intent del del Bon Pastor va provocar un córner i Raúl Rodríguez va fregar el gol a centrada de Simao. Per acabar d'estabornir els periquitos, només va faltar la topada fortuïta entre Javi López i Colotto. L'argentí va mirar d'aguantar uns minuts, però Aguirre el va acabar canviant per Cristian Gómez.

Wakaso torna a jugar

Wakaso va ser aplaudit quan va entrar a la represa per Longo
. Però l'entrada del migcampista ghanès no va servir per revolucionar el ritme tediós del matx. En la represa, la tònica general va ser la mateixa i fins i tot encara van escassejar més les ocasions de perill.

A mesura que anaven passant els minuts, els dos equips van semblar donar per bo el resultat inicial. L'Espanyol ho va intentar sense gaire entusiasme i el Valladolid tampoc va voler prendre més riscos dels necessaris. A l'afegit, el Valladolid va donar l'últim ensurt després d'una badada de Raúl Rodríguez que va resoldre providencial el sempre atent Víctor Sánchez quan Javi Guerra es quedava tot sol davant Kiko Casilla. Al final, la nul·la ambició dels uns i dels altres va condemnar el duel a un empat sense gols. Un punt que deixa els blanc-i-blaus amb 32 a la classificació, a 10 dels 42 marcats per Aguirre com a objectiu prioritari per assegurar la permanència.

Colotto, en bon estat

Després d'abandonar el terreny de joc estabornit, Colotto es va sotmetre a un TAC a l'hospital Quirón de Barcelona i les proves van descartar complicacions en el cop al cap que va rebre a la mitja hora de partit, segons van informar fonts de l'entitat blanc-i-blava.

El futbolista italoargentí va abandonar el terreny de joc en el minut 36 després de topar amb el seu company Javi López. De fet, va ser el mateix jugador qui va demanar el canvi i el cos mèdic de l'entitat blanc-i-blava va considerar oportú sotmetre'l a un control.

Malgrat que Colotto no té cap complicació, a l'entrenament d'aquest matí, previst per a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, els metges comprovaran la seva evolució. És possible que el central faci un treball lleugerament diferenciat, encara que no hauria de tenir problemes per entrar a la pròxima convocatòria de Lliga.