Espanyol

L'Espanyol no passa de l'empat a Anoeta i continua sense guanyar a domicili (1-1)

Els de Quique Sánchez Flores, que s'han avançat en el marcador gràcies a Baptistao, han vist com Illarramendi els empatava el partit i els feia perdre la possibilitat d'apuntar-se la primera victòria fora de casa

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Espanyol visitava Anoeta amb la necessitat d'aconseguir una victòria de prestigi després de l'empat amb el Llevant en l'última jornada. Una alineació blanc-i-blava on destacava el retorn de Víctor Sánchez, després d'un mes de baixa per lesió. Al final, repartiment de punts amb un empat a 1.

Els de Quique Sánchez Flores han obert la llauna ben d'hora, en el minut 8 de matx. Jurado fa una molt bona centrada des de la dreta que Leo Baptistao remata de cap per sobre de la porteria de Rulli (0-1). La Reial ha intentat empatar el partit i ben a punt ha estat amb un xut d'Oyarzabal des de lluny que Pau ha salvat sota pals.

A la represa, l'Espanyol ha intentat fer més gran la distància en el marcador amb l'entrada de Sergio García al camp, però la Reial Societat s'ha avançat, en el minut 68 amb una diana d'Illarramendi. El mèrit del gol ha estat en gran part de Januzaj, que inicia la jugada per la banda esquerra, supera un jugador perico passant-li la pilota entre les cames i es planta a la línia de fons amb un passi enrere per a Illarra, que no perdona (1-1).

Amb aquest nou empat els de Sánchez Flores encara no han aconseguit guanyar cap partit a domilici, mentre que la Reial Societat fa 59 dies que no s'apunta un triomf a casa.