Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol no compta amb Sergio Sánchez i estudia cedir-lo altra vegada

El defensa de l'Espanyol Sergio Sánchez ha jugat fins aquest mes de juny cedit al Reial Madrid Castilla. El club blanc no ha exercit l'opció de compra i Sergio Sánchez ha tornat a l'Espanyol. Valverde no compta amb ell i el jugador mataroní demana confiança. Sergio Sánchez va marxar de l'Espanyol al mercat d'hivern després de discutir-se amb Valverde perquè el feia jugar de lateral dret. Avui ha admès que es va equivocar. Ernesto Valverde no compta amb ell i el club estudia cedir-lo una altra vegada. El jugador diu que veuria bé anar al Dépor amb Lotina, que s'ha interessat pels seus serveis.

Mentrestant, al club continua la feina als despatxos. L'Espanyol espera que ben aviat comencin a arribar ofertes ja oficials pels jugadors més cotitzats. Fins ara només l'Athletic s'ha adreçat directament al club per negociar el traspàs del porter Gorka. Tamudo no marxarà, tot i l'interès del Vila-real, però al club li serà difícil retenir Luis García i Gorka. L'Espanyol també podria rebre ben aviat ofertes oficials d'equips de la Premier per Albert Riera.

El "cas Travel Gallery" encara cueja

Setze socis de l'Espanyol, que es van quedar sense anar a la final de Glasgow per la cancel·lació de vols, s'han donat de baixa com a socis. Aquests 16 aficionats han enviat una carta a l'Espanyol on acusen el club de passotisme en la resolució dels seus casos. També critiquen el fet que el club donés suport jurídicament als penyistes afectats, però en canvi no ho fes amb la resta de socis. Diuen que se senten socis de segona categoria i per tant es donen de baixa.